Suntem foarte mult influențate de televiziune și filme. VCR-urile și DVD-urile sunt disponibile pentru divertisment. Dacă vrem știri există programe de știri la televizor, există ziarul (locale, naționale, și …

Suntem foarte mult influențate de televiziune și filme.

VCR-urile și DVD-urile sunt disponibile pentru divertisment. Dacă vrem știri există programe de știri la televizor, există ziarul (locale, naționale, și internaționale), și nu există, de asemenea, pe internet.

“Imaginile nu mint”, un citat foarte popular înainte de probleme pe conspirație digitale începe popping afară. Înainte, imaginile au fost folosite pe instanțele de judecată pentru probe fără întrebări. Obișnuiam să credem fiecare videoclip despre activitățiparanormale. Suntem conștienți de ceea ce noi numim trucuri aparat de fotografiat și efecte vizuale, dar știm că acestea sunt utilizate numai pe filme. Am presupus că toate sursele de știri și evenimente curente sunt foarte fiabile, deoarece acestea sunt documentate. Suntem nepăsători de faptul că există cei care folosesc televiziunea, ziarele, revistele și internetul doar pentru a face bani. Folosesc imagini digitale ca să păcălească pe toată lumea.

Am mai auzit de ele.

La fel ca companiile care au fost date în judecată de artiști populari pentru înlocuirea corpurilor lor pe fotografii cu organisme dezbrăcate, fără a le notifica. Un grup care a făcut fotografii într-un parc și după ce au avut filmul dezvoltat a arătat fețele lor zâmbitoare cu morminte în fața lor. Ei au întrebat persoana care a dezvoltat-o, el le-a spus că este normal ca, uneori, mașina nu reușește și creează astfel de suprapunere de imagini. O altă imagine este o imagine a unei case în flăcări, care a fost publicată de un ziar, care se dovedește a fi editată.

putem avea încredere acum în ziare și internet? De unde știm dacă pozele la care ne uităm sunt adevărate? Este pentru noi să știm și să învățăm ce și pe cine să credem. Nu crede tot ce vezi, citește printre rânduri.