Diversificați-vă finanțarea afaceriiDistribuiți acest articol pe Pinterest

Introducere

Guvernul a anunțat o nouă inițiativă pentru a ajuta la diversificarea finanțării afacerilor, care va fi condusă de experți din industria britanică atât din sectoarele de afaceri, cât și din cel financiar.

Companiile din Marea Britanie se bazează încă în mare măsură pe finanțarea bancară pentru a-și finanța activitățile comerciale, chiar dacă există multe surse alternative de finanțare disponibile pe piața financiară actuală, în continuă schimbare.

Guvernul dorește să se asigure, în lumina reformelor bancare recente și actuale, că fluxul de finanțare către întreprinderi este menținut. Sursele alternative de finanțare vor fi cruciale pentru a ajuta companiile să asigure creșterea economică mai largă de care are nevoie economia britanică.

Grupul de experți va căuta să stabilească un cadru de surse de finanțare alternative, colaborând cu întreprinderi și investitori de afaceri, instituții financiare și furnizori de finanțare alternativă pentru a coordona și a facilita disponibilitatea finanțării de care au nevoie întreprinderile.

Împrumuturi bancare

Chiar dacă s-a înregistrat o creștere înregistrată a creditelor noi de la cele mai mari bănci în acest an, multe companii sunt încă nemulțumite de nivelul creditelor bancare și de modul în care au fost tratate de băncile lor.

Criteriile mai stricte de împrumut, nerenovarea facilităților de descoperit de cont și comunicarea deficitară de către bănci sunt problemele obișnuite menționate de întreprinderi pentru că își îngreunează obiectivele de finanțare.

Fără finanțarea de care au nevoie, companiile britanice se luptă să supraviețuiască și să crească, astfel încât economia britanică face același lucru. Acesta este motivul pentru care Guvernul nu numai că introduce scheme de creștere a împrumuturilor bancare, dar dorește să încurajeze cât mai multă concurență pe piața financiară și să ofere o gamă largă de surse alternative de finanțare întreprinderilor din Marea Britanie.

Finanțe alternative

Există deja o gamă largă de surse alternative de finanțare disponibile pentru întreprinderi.

Una dintre cele mai mari bariere în calea utilizării acestor surse de finanțare este pur și simplu conștientizarea generală. Furnizorii noi și emergenți de produse financiare alternative nu au infrastructura de sucursală care asigură distribuția eficientă și eficientă a produselor lor.

Celălalt factor important aici este că mulți proprietari și manageri ai întreprinderilor mici și mijlocii, care sunt coloana vertebrală a economiei britanice, nu știu gama de finanțări alternative disponibile și unde să o găsească.

Sunt necesare noi metode de comunicare și se speră că acesta va fi un obiectiv cheie al inițiativei Guvernului.

Finanțarea facturilor

Finanțarea facturilor este una dintre cele mai populare opțiuni din portofoliul financiar alternativ și a crescut în ultimii cincisprezece ani de la aproximativ 13.000 de companii care îl utilizează în Marea Britanie la peste 50.000 de companii acum.

Această metodă extrem de flexibilă de finanțare a afacerilor avansează fondurile împotriva facturilor de vânzare neplătite. Există variații în cadrul familiei de produse pentru finanțarea facturilor, care include facturarea facturilor și reducerea facturilor.

Împrumutătorii de finanțare a facturilor vor avansa până la 95% față de facturile de vânzări neplătite ale unei companii și vor folosi registrul de vânzări ca garanție prin preluarea alocării facturii, astfel încât datoria restantă să fie efectiv deținută de aceștia.

Atunci când factura este plătită de clientul companiei, compania de finanțare a facturii va plăti peste soldul facturii care nu a fost finanțată după deducerea taxelor. Există, de obicei, o taxă pentru facilitate și o taxă de dobândă pentru valoarea finanțării avansate.

Unul dintre principalele beneficii ale finanțării pe facturi este că facilitatea va crește pe măsură ce afacerea crește, făcând astfel o metodă foarte eficientă de finanțare a fondului de rulment.