Cele mai bune opțiuni pentru finanțarea rulotei

Opțiuni pentru finanțarea caravanei dvs.

Cumpărarea unei rulote poate fi o modalitate excelentă de a organiza vacanțe mai flexibile și pauze de weekend. Vă poate oferi o casă departe de casă, cu toate facilitățile creaturii voastre. Puteți călători oriunde doriți să vizitați, să petreceți o noapte sau mai multe, fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la cazarea la hotel scumpă sau la facturile costisitoare ale restaurantelor. Cu toate acestea, cu excepția cazului în care vă aflați într-o poziție financiară foarte norocoasă, este probabil că va trebui să luați în considerare finanțarea pentru a finanța achiziția.

Dealerul Caravană Finanțare:

Cel mai evident loc pentru a căuta finanțarea caravanei dvs. este reprezentanța de la care cumpărați rulota. Deși acesta poate fi un loc minunat pentru asigurarea finanțării auto, consumatorii nu ar trebui să presupună că obțin automat cele mai bune tarife de finanțare auto. Distribuitorul poate avea unele pachete atractive, dar asigurați-vă că citiți litere mici pentru a verifica eventualele taxe sau taxe ascunse și comparați tarifele cu alți furnizori înainte de a vă angaja. În multe cazuri, prețul autocolantului pentru opțiunile de finanțare se bazează adesea pe împrumuturi pe termen mai lung pentru a face taxele lunare mai atractive. Deși acest lucru înseamnă că cheltuielile dvs. lunare vor fi mai mici, veți plăti mult mai mult pe durata împrumutului. Verificați întotdeauna costul total al finanțării în plus față de estimarea plății lunare și APR.

Imprumuturi bancare:

O altă sursă de finanțare este un împrumut de la banca dvs. de pe strada principală. Majoritatea băncilor și instituțiilor financiare promovează câteva oferte de împrumut excelente în orice scop. Cu toate acestea, trebuie să fiți conștienți de faptul că, de la criza financiară globală, multe bănci sunt reticente să acorde împrumuturi celor care nu au un record de credit excelent. Dacă aveți un credit mai mic decât perfect, este posibil să nu vă calificați pentru tariful promovat și vi se va oferi o ofertă mai puțin competitivă. Din nou, asigurați-vă că comparați orice ofertă pentru a verifica dacă este cea mai bună ofertă posibilă.

Broker specializat în finanțe pentru rulote:

Un broker poate fi cel mai bun mod de a obține o ofertă excelentă în finanțarea caravanei. Brokerii de renume au acces la o serie de creditori care se specializează în anumite tipuri de finanțe. Brokerul poate căuta cele mai competitive oferte, permițându-vă să comparați tarifele de finanțare a rulotei fără a fi nevoie să completați mai multe formulare și aplicații. Un broker vă poate ajuta chiar dacă aveți un credit mai puțin perfect, deoarece vor avea acces la o serie de companii cu criterii de creditare mai relaxate. Brokerul vă poate ajuta cu documentele, făcând procesul de solicitare a împrumutului mult mai puțin stresant și frustrant.

Găsirea finanțării pentru rulote nu trebuie să fie stresantă, dar poate fi o idee bună să vă cercetați opțiunile înainte de a vă angaja la o achiziție. Acest lucru vă va permite să comparați ratele de finanțare și să găsiți multe. Apoi puteți cumpăra cu încredere că vă puteți permite confortabil noua dvs. achiziție.

Dacă aveți în vedere finanțarea rulotelor, consumatorii din Perth ar trebui să ne contacteze. Suntem specializați în toate tipurile de finanțare auto și ne-ar face plăcere să discutăm cerințele dvs. și să vă asistăm în obținerea ofertei cele mai potrivite circumstanțelor dvs. particulare.