Pe întreaga TV și aplicații de știri sunt foarte utile pentru a vă ține la curent cu cele mai recente divertisment și știri. Doar o singură instalare este capabil de a vă oferi distracție imensă, indiferent de timp și locație.

TV este cea mai mare medie de a distra oamenii și fiecare dintre noi ceas ca o cutie mică afișează diverse evenimente și activități. Acesta face oamenii conștienți de practicile actuale în curs de desfășurare de mai multe domenii. Dar nu este posibil să-l efectueze, astfel încât dezvoltatorii au venit cu aplicații care sunt capabile de a oferi dreptul de distracție la timp și toate acestea sunt fie compatibile cu calculatoare sau dispozitive cu ecran mic. Utilizatorii pot obține descărcare gratuită de software pe dispozitivele lor electronice.

Aceste aplicații sunt capabile de a oferi toate cele mai recente știri și episoade complete de seriale. Ele oferă distracție de top-notch ca acestea rula toate videoclipurile foarte convenabil. Integrarea lor flexibilă cu dispozitivele le face foarte populare. Ele conțin diverse funcții TV și, de asemenea, capabile de a furniza transmisia în direct de orice eveniment pe aer.

Rolul jucat de aceste aplicații este discutat mai jos: –

Actualizări în direct

Acest tip de aplicații menține utilizatorii actualizate cu evenimentele curente. Ele oferă informații în timp real. Dacă cineva a instalat aceeași aplicație, ei pot accesa actualizările live ale sportului, funcțiilor de atribuire, funcțiilor politice, etc. Acestea sprijină diverse știri, canale tv naționale și regionale.

Diverse opțiuni de descărcare

Utilizatorii nu pot viziona numai videoclipuri online, dar descărca și salva. Ei pot descărca episoade complete și să le joace oriunde oricând. Puteți citi, descărca și viziona e-ziar și alte conținuturi multimedia. De asemenea, acceptă HD și conținut normal.

Acceptă mai multe navigare windows

Această aplicație facilitează funcționalitatea de navigare în mai multe Windows simultan. De asemenea, oferă sesiuni interactive în cazul unor evenimente statice și dinamice. Aveți posibilitatea să răsfoiți și să descărcați mai multe fișiere în diferite Ferestre fără a degrada calitatea conținutului.

Notificări push

Există facilitatea de notificări push în cele mai multe dintre software-ul de divertisment. Ei trimit o notificare de alertă în cazul oricărui eveniment important în cazul în care utilizatorul a setat alerta sau a specificat interesul pentru același lucru la ora stabilită o fereastră pop-up va afișa pe ecranul dispozitivului pentru a vă reaminti.

Listă de vizionă

Utilizatorii pot crea și separa conținutul ales de ei. Ei pot salva lista lor de ceas pentru utilizare ulterioară. Ei pot căuta pentru distracție dorită pe baza categoriei de divertisment și aranja că într-o anumită ordine.

Partajarea socială

Lucru foarte flexibil despre aplicații TV este că utilizatorul poate viziona conținutul multimedia de alegerea lor pe social media. Ei pot trimite și primi cu alții după salvarea și a alerga-le o dată descărcat și pentru că nu este necesar să aibă orice știri și aplicații TV care rulează pe dispozitiv.

Utilizarea sporită a dispozitivelor electronice a crescut utilizarea internetului. Și a schimbat în întregime modul de a obține distrați, fie online sau offline. Ea a redus granițele dintre distracție locație specifice și oricând distractiv. Oamenii pot descărca software-ul Windows gratuit pentru a îmbogăți că și există alte software-ul gratuit descărca, precum și pentru a vă servi chiar în modul în care doriți.