Este esențial pentru proprietarii de afaceri să-și gestioneze banii cu înțelepciune pentru a-și crește profitul. Mulți cred că 2021 va fi anul în care managementul conservator și perspicacitatea financiară sunt cele mai importante, deoarece multe companii se vor lupta din cauza COVID-19. Care sunt câteva recomandări financiare utile pentru firme care pot ajuta acum? Companiile care reușesc să reușească și să iasă din această perioadă într-o poziție puternică vor fi cele care sunt înțelepte cu finanțele în acest timp. Continuați să citiți pentru câteva sfaturi despre creșterea situației financiare a companiei dvs. în 2021.

Examinați cheltuielile obișnuite

Unul dintre primele lucruri pe care trebuie să le faceți este să vă uitați la cheltuielile dvs. normale și să determinați dacă le puteți reduce sau elimina. Este esențial să faceți reduceri și modificări informate care să nu dăuneze companiei, deoarece ar putea îngreuna munca angajaților sau ar putea influența calitatea bunurilor sau serviciilor pe care le oferiți.

Pentru a rezolva problemele de personal, externalizați

Poate fi dificil să știi ce să faci dacă întâmpinați probleme de personal în timpul COVID-19, o întâmplare comună. Un bun înlocuitor pentru angajarea de noi angajați este externalizarea anumitor domenii ale afacerii dvs. către experți. Acest lucru poate reduce volumul de muncă pentru angajații actuali și poate garanta că un profesionist îndeplinește sarcina fără a suporta costuri mari de personal.

Acceptați lucrul de la distanță

Epidemia a forțat majoritatea firmelor să experimenteze lucrul la distanță și mulți au descoperit că este avantajos pentru toate părțile. Unul dintre avantajele cheie pentru companie este că reduce costurile. Odată ce contractul de închiriere este încheiat, puteți chiar să reduceți dimensiunea sau să vă faceți fără un birou central pentru a economisi o mulțime de bani.

Vinde echipament second-hand sau cumpara folosit.

Vă puteți gândi să vindeți orice echipament de care nu mai aveți nevoie pentru a câștiga niște bani în plus. De asemenea, ați putea lua în considerare cumpărarea folosită dacă aveți nevoie de echipamente noi pentru compania dvs., dar nu doriți să cheltuiți o grămadă pe el. Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre cumpărarea și vânzarea de echipamente second hand pentru compania dvs. și despre cum aceasta este o strategie inteligentă de reducere a costurilor, îmbunătățind în același timp semnificativ întreprinderea dvs.

Investigați energia solară

Fiecare companie ar trebui să ia măsuri pentru a-și reduce influența asupra mediului pe măsură ce globul devine mai prietenos cu mediul. Trecerea la energia solară este una dintre cele mai eficiente metode, deoarece nu numai că vă poate reduce semnificativ impactul asupra mediului, dar vă permite și să realizați economii mari pe termen lung. Deși costurile inițiale pot fi semnificative, acest lucru va fi în cele din urmă o decizie financiară înțeleaptă și vă va ajuta să vă consolidați acreditările ecologice atunci când consumatorii sunt mai pretențioși și conștienți de mediu.

Obțineți un împrumut dacă este necesar.

Mulți proprietari de afaceri ezită să obțină împrumuturi. Cu toate acestea, ele pot fi foarte utile și pot ajuta organizațiile să gestioneze în perioadele de încercare sau să acopere ambițiile de extindere (cum ar fi costul instalării panourilor solare). Există multe tipuri de împrumuturi disponibile, așa că este esențial să le investigați pe toate și să alegeți pe cel mai potrivit pentru nevoile și afacerea dvs.

conversa cu vânzătorii

În plus, ați putea descoperi că acesta este un moment înțelept pentru a negocia cu furnizorii. Este posibil ca aceștia să fie pregătiți să renegocieze termenii și tarifele, deoarece epidemia a afectat pe toată lumea și fiecare afacere în mod diferit, ceea ce vă poate ajuta să economisiți bani. În plus, este înțelept să luați în considerare opțiunile dvs. dacă contractul este pe cale să expire.

Cheltuiește bani pe noua normalitate

De asemenea, este esențial să înțelegem că nu totul va continua „afacerile ca de obicei” și că anumite schimbări sunt permanente. Pentru a supraviețui și a crește pe o piață post-pandemică, este esențial să investiți în noua normalitate și să vă adaptați organizația. Noua normalitate poate include tehnologie fără contact, instrumente de lucru la distanță, servicii de internet și multe altele.

Sperăm că acest sfat de economisire a banilor vă va fi util și vă va ajuta să luați decizii financiare înțelepte în această perioadă dificilă, astfel încât să puteți ieși învingător din pandemie. Datorită efectelor pandemiei actuale, nu va fi simplu să reușiți pe această piață, dar aceste sugestii pot ajuta să o faceți mai suportabilă.